Pocetna Sport Napadnuta Olivera Jevtić (VIDEO)

Napadnuta Olivera Jevtić (VIDEO)

733
0
Podelite
Olivera Jevtić

Srpska atletičarka Olivera Jevtić napadnuta je tokom trke na 10 kilometara u okviru maratona u Sofiji.

Na startu trke nepoznati čovek utrčao je sa strane, jedno vreme trčao s vodećim takmičarima, a onda oborio srpsku dugoprugašicu.

Jevtićeva je ostala bez svesti, a ima hematom na glavi kao posledicu pada.

Srpska atletičarka Olivera Jevtić je nakon napada tokom trke na deset kilometara u okviru maratona u Sofiji, zadobila povrede kuka i glave. U izjavi za RTS, Olivera navodi da nije bila slučajan izbor, već ciljana meta napadača.

https://youtu.be/ITcp23UGct4

„Ovo je bio napad na mene, jer sam ne samo sapletena, već bukvalno gurnuta sa staze. Ne znam kakav je motiv imao napadač koji me je pokosio. Razmišljala sam i pitala se da li sam ja negde pogrešila, ali on je očigledno imao svoj plan i ja sam mu bila meta“, rekla je srpska atletičarka.

Olivera je prilikom pada doživela povredu kuka i glave.

„Pala sam na bok, povredila kuk i zadobila hematom na glavi. Mogla sam i gore da prođem, ali je sreća da je nakon incidenta nastao karambol, pa su pad i udarac ublažili neki takmičari na koje sam pala“, dodala je Olivera Jevtić.

„Vraćam se za Užice i možda ću noćas napraviti snimke, naročito glave. Još uvek sam u šoku, Ja dugo trajem, bilo je tu i dosta uspeha, koji umeju najviše da smetaju. Za ovih 30 godina, koliko sam u atletici, stekla sam mnogo prijatelja, ali i onih kojima su smetali moji rekordi i uspesi“, zaključuje srpska atletičarka.

„Hvala svima na podršci i nadam se da ću i ovoga puta pobediti“, poručila je Olivera.

Identitet napadača koji je gurnuo srpsku atletičarku nije poznat, a policija traga za njim.