Pocetna Društvo Uspešna prezentacija Zlatibora na Sajmu turizma

Uspešna prezentacija Zlatibora na Sajmu turizma

2678
0
Podelite

Turistička organizacija Zlatibor učestvuje na 42. međunarodnom sajmu turizma koji se danas završava u Beogradu. Kao i prethodnih godina, Zlatibor svoju turističku ponudu predstavlja u
okviru štanda TO regije Zapadna Srbija, u hali 4 beogradskog sajma.

Najveći sajam turizma u regionu okuplja veliki broj turističkih radnika iz celog sveta, kao i veliki broj posetilaca. Beogradski sajam je prilika da se potencijalni turisti upoznaju sa ponudom i sadržajima najposećenije srpske planine, informišu o cenama za predstojeće leto i svim aktivnostima koje će im biti na raspolaganju tokom boravka na Zlatiboru.

Najveća atrakcija na štandu Zlatibora ove godine je kabina Gold gondole i virtuelna vožnja gondolom kojom se najavljuje završetak ovog kapitalnog projekta. Prva dva dana sajma veliki broj posetilaca bio je zainteresovan za ponudu Zlatibora, a posebnu pažnju privukao je virtuelni kutak gde su posetioci mogli da uživaju u pejzažima Zlatibora, da provire u spa centre zlatiborskih hotela, virtuelno obiđu Stopića pećinu. Za ponudu Zlatibora bio je zainteresovan veliki broj agencija i turoperatora, kao i predstavnici medija.

U okviru štanda Zlatibora održana je promocija novog tematskog parka „El Paso City“ koji se za posetioce otvara 15. aprila, a nalazi se na Vodicama, 14 km udaljenosti od centra Zlatibora.

Na sajmu turizma učestvuje veliki broj hotela sa Zlatibora koji su
pripremili sajamske popuste i posebne pogodnosti za rane rezervacije, a svoju ponudu predstavljaju Dino park i muzej „Staro selo“ Sirogojno.

Podelite
Prethodni članakZahvalnost
Sledeći članakPosao je njen život