Pocetna Društvo Asfaltiranje devet putnih pravaca u Volujcu

Asfaltiranje devet putnih pravaca u Volujcu

935
0
Podelite

Nastavljeni su radovi na izgradnji putne infrastrukture u užičkim selima. Jedno od gradilišta je u Volujcu, gde je planirano asfaltiranje devet putnih pravaca ukupne dužine oko dva  kilometra, objavljeno je na sajtu grada Užica.

Zamenik gradonačelnika Užica Ivan Stanisavljević je, obilazeći radove na putnom pravcu za Polimčeviće u zaseoku Dubci, naveo da se nakon završetka vanrednog stanja ubrzano nastavilo sa asfaltiranjem putnih pravaca u seoskim i gradskim mesnim zajednicama.

Direktor Javnog preduzeća “Užice razvoj” Nikola Maksimović je rekao da su radovi u Volujcu vredni oko sedam miliona dinara i da su finansirani kroz ugovore o udruživanju građana sa mesnom zajednicom.

-U dogovoru sa predsednicima mesnih zajednica pokušavamo da izađemo u susret svim realnim zahtevima građana na selu koji se tiču putne infrastrukture, pa osim asfaltiranja popravljamo i atarske puteve-naveo je Maksimović.

Meštanin MZ Volujac iz zaseoka Dubci Predrag Marković izrazio je veliku zahvalnost predsedniku mesne zajednice i Gradu Užicu na pomoći u izgradnji puta:

-To je nešto što nam je bilo nephodno kako bi lakše obavljali svakodnevne poslove. Ostalo je još par stotina metara puta koji je potrebno uraditi i nadam se da će i to uskoro biti završeno- kaže Predrag Marković.

Predsednik Mesne zajednice Volujac Goran Ćosić rekao je da je srećan što je asfaltiran put koji je zaista nephodan ljudima koji su ostali u ovoj mesnoj zajednici:

-Grad je imao razumevanja i za popravku seoskim puteva, kao i za izgradnju javne rasvete. Planirali smo ove godine da radimo i izgradnju rezervoara visoke zone kako bi Kadinjača dobila vodu-izjavio je Ćosić.