Pocetna Sport Milovanović-Golić pobednici Zlatibor Gold gondola relija

Milovanović-Golić pobednici Zlatibor Gold gondola relija

2583
0
Podelite

Ovogodišnji „Reli Gold Gondola“ na Zlatiboru obeležio je dvojac ASU Mačkat Rejsinga, Lazar Milovanović i Dejan Golić. Oni su ostvarili pobede u klasi 4 u Nacionalnom šampionatu i u bodovanju za Međunarodni šampionat. Ukupni pobednik u bodovanju za Nacionalni šamionat takođe je dvojac Mačkat Rejsinga.

Predstavnici Čajetine, ekipa ASU Zlatibor, u sastavu Dejan Jovanetić i David Žunić, zauzela je drugo mesto u konkurenciji Zastava Jugo 55. Pobednici su bili Nenad Filipović i Tatjana Milošević (ASK RID Sport), a treće mesto pripalo je Aleksandru Aničiću i Nikoli Nediću (Rejsing Tim Avako).

Drugo mesto u klasi 4 u oba ova plasmanska bodovanja zauzeli su Nikola Jović i Sanja Novaković (KM Rejsing Tim), a treće Goran Rabasović i Milan Janić (RID Sport).

Pobednici klase 3 su takođe vozači Mačkata, Dejan Krčevinac i Željko Milutinović. U klasi 2 slavili su Dejan Pejić i Dušan Đoković, ispred Toma Nikitovića i Marka Milanovića (ASK Šampion) odn. Gorana Nešića i Luke Kotorčevića (ASU Rejsing Trajb).

Takmičenje je, po opštem mišljenju, bilo veoma zahtevno, o čemu svedoći i činjenica da je osam posada odustalo tokom trke. Vremenski uslovi su poslužili vozače, s obzirom da je kiša padala samo u periodu od poslednjeg servisa do pobedničke ceremonije.