Pocetna Odbojka Vesna Čitaković-Đurišić novi sportski direktor ženskog OK „Jedinstvo“

Vesna Čitaković-Đurišić novi sportski direktor ženskog OK „Jedinstvo“

937
1
Podelite
foto: arhiva, 2018.

Naša legendarna odbojkašica, Vesna Čitaković-Đurišić, imenovana je za novog sportskog direktora kluba OK „Jedinstvo“ iz Užica.

foto: arhiva

U Jedinstvu sam naišla na toplu dobrodošlicu i osmeh legendarnog generalnog sekretara Boška Topalovića, koji nikada nije digao ruke od kluba. Očekujemo da svi bivši predsednici i sponzori pomognu Jedinstvu, što bi svima nama mlađima bio podstrek da u dogledno vreme klub vratimo tamo gde mu je mesto. Za tako nešto, biće nam potreban i dobar skauting kompletnog Zlatiborskog regiona, da obiđemo svaku školu, jer moramo u klub da dovedemo svu talentovanu decu, kojih ovde sigurno ima”, rekla je Vesna za Sport Klub.

Prema njenim rečima, posle dvadeset godina od kada je otišla u inostranstvo, sada je najpotrebnija ovom sportskom klubu, jer je situacija u njemu teška. Ona je navela da će kontaktirati sve bivše igračice i sve članice „zlatne generacije“, kao i da je svaka pomoć kako od njih, tako i od sponzora dobrodošla.

„Cilj je da se Jedinstvo vrati na velika vrata. U timu sada igraju srednjoškolke iz Užica, a dovešćemo i još dve iskusnije igračice, koje bi povele mlađe“, dodala je Vesna.

Klub „Jedinstvo“, osnovan je 1968. godine i trenutno se takmiči u Superligi Srbije. Vesna Čitaković-Đurišić, sa ovim klubom osvojila je 8, od ukupno 9 šampionskih titula.

1 komentar

  1. U klubu je odavno trebala da se promeni stara garnitura , da dođe mladi i sposobniji ljudi . Jedinstvo odavno srlja . Nisam kompetentan da okrivljujem neke ljude , ali odavno ne stima . Nadam se da nije kasno za promene , i da bolesna sujeta nece unistiti nekad najbolji Srbski klub . Zahvalnost za uspesna vremena prepisujem Darku Zakocu . Mozda bi i njega trebalo angazovati barem za misljenje . Možda Rožanci nisu najstrucniji i najpametniji .

Ostavite odgovor