Pocetna Čajetina “Novi” centar Zlatibora za desetak dana

“Novi” centar Zlatibora za desetak dana

914
0
Podelite

Radovi na uređenju centra Zlatibora biće završeni u narednih desetak dana, a do 19. avgusta, na Preobraženje, će ukoliko zdravstvena situacija bude dozvolila, biti puštena u probni rad Gold gondola, izjavio je predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović.

„Nadamo se da ćemo gondolu i sve radove u centru Zlatibora otvoriti istovremeno Puštamo vodu u jezero, a za jesen ostavljamo završetak onih radova izvan centra, kao što su uređenje zelenih površina i postavljanje svetlosnih efekata na jezeru“, kazao je Stamatović.

On je naveo da je na Zlatiboru povećan broj stanovnika, tako da sve komunalne službe ulažu dodatni napor da održe normalne uslove života.

„Trudimo se da na vreme završimo važne infrastrukturne projekte, a komunalne službe moraju da odvoje više vremena, truda i rada za povećan broj stanovnika, jer na Zlatibor dolaze ljudi u svoje apartmane i svoje vikendice, dolaze sportske ekipe na pripreme, a mi sve to moramo da servisiramo sa istim brojem ljudi, i bez obzira na to, uspevamo da očistimo Zlatibor, obezbedimo vodu za piće. Trudimo se da što većem broju zaposlenih omogućimo rad od kuće, da bude što manje kontakta i da ljude što manje izlažemo opasnosti“, zaključio je Stamatović.

Ostavite odgovor