Pocetna Čajetina Zdrava Srbija u još pet gradova i opština Zapadne Srbije

Zdrava Srbija u još pet gradova i opština Zapadne Srbije

286
0
Podelite

Pošto je, samo nedelju dana posle izbora, kao prvi u Srbiji, konstituisan novi saziv Skupštine opštine Čajetina, u kojoj Zdrava Srbija ima apsolutnu većinu, u sledećih desetak dana će biti konstituisane i druge lokalne skupštine u Zapadnoj Srbiji u kojima je ova stranka takođe izborila parlamentarni status – najavila je Informativna služba Zdrave Srbije (ZS).

Prva na redu je konstitutivna sednica Skupštine grada Užica koja će biti održana 13. avgusta, a u kojoj će Zdrava Srbija, kao drugoplasirana na izborima, imati 15 odbornika. Odmah potom, 17. avgusta, biće konstituisane skupštine u Požegi, gde ZS ima četiri i Novoj Varoši, gde ima jednog odbornika, pa 18. avgusta u Priboju, gde ZS ima pet odbornika i Arilju, gde je ZS osvojila četiri odbornička mesta.

Kako smo u Čajetini i na Zlatiboru pokazali da se samo beskompromisnim zalaganjem za interese građana mogu postići zacrtani ciljevi, tako ćemo i u  skupštinama ovih gradova i opština interes građana uvek stavljati na prvo mesto – poručuje Zdrava Srbija.

Ostavite odgovor