Pocetna Društvo Novi polaznici “Školice Kockice”

Novi polaznici “Školice Kockice”

1525
0
Podelite

Prva privatna akreditovana predškolska ustanova “Školica Kockica” u Užicu upisala je treću generaciju polaznika. Decu različitog uzrasta podeljena su na jaslenu, vrtićku i predškolsku grupu. Uvedene su i brojne novine kao što je početak muzičkog zabavišta uz stručno osposobljen kadar.

Ova Predškolska ustanova prve godine upisala je pet predškolaca, prošle godine 12 a sada 20 mališana za pripremni predškolski program.

-Ovu školsku godinu počinjemo mnogo sigurnije i bezbednije zahvaljujući saradnji koju smo ostvarili sa Predškolskom ustanovom Užice. Deca će dobijati obrok iz ove ustanove tako da se zahvaljujem predstavnicima Grada i direktorki Predškolske ustanove na ostvarenoj saradnji koja je nama od izuzetnog značaja- istakla je Violeta Tomašević, vlasnica i direktorka Predškolske ustanove “Školica Kockica”.

Početak rada obeležilo je i pridržavanje svih mera bezbednosti uz javni čas u školskom dvorištu. Deca su prema uputstvima podeljena u dve grupe u dogovoru sa roditeljima,  tako da će dolaziti pre i posle podne, a ustanova radi do 19 časova. Roditelji cenu boravka dece plaćaju 5500 dinara isto kao i u Predškolskoj ustanovi Užice, zaključila je Tomašević.