Pocetna Fudbal Novi trener: Cilj je Superliga

Novi trener: Cilj je Superliga

1107
0
Podelite

Na sednici UO Slobode jednoglasnom odlukom za novog šefa stručnog štaba izabran 44-godišnji trener, Slavko Matić. Na konferenciji za novinare, predsednik Upravnog odbora GFK Slobode, Nikola Sekulić, poručio je da je novi trener Slavko Matić, kompletan trener, koji ima šta da ponudi timu i da sigurno može da ispuni zacrtane ciljeve kluba.

-U subotu posle utakmice u Smederevu došlo je do ostavke šefa stručnog štaba. Za 24 sata Upravni odbor razgovarao je sa tri potencijalna kandidata za novog trenera i jednoglasno je odlučeno da to bude gospodin Slavko Matić. Matić je igrao za mnoge klubove, kao što su: Čukarički, OFK Beograd, Spartak iz Moskve, CSK iz Sofije. Kao trener vodio je i nekoliko klubova, isto OFK Beograda, Napredak iz Kruševca, Novi Pazar, dva kluba u Sloveniji, jedan klub u Katru, kao i u Kini. On je jednostavano čovek koji je kompletan u svojoj trenerskoj karijeri i koji ima šta da nam ponudi. Sigurno je da može da ispuni ciljeve i zahteva kluba, a mi ćemo mu dati podršku u svemu što radi- rekao je predsednik Upravnog odbora Slobode, Nikola Sekulić.

Novi trener Slobode, Slavko Matić, rekao je da mu je veliko zadovoljstvo što je postao šef stručnog štaba jednog velikog kluba, sa bogatom istorijom i tradicijom, kao što je Sloboda i da Užice zaslužuje da ima Superligaša.

-Verujem da ću da ispunim sve zahteve kluba, koji zaslužuje da bude u Superligi. Došli smo da se izborimo za ulazak u Prvu ligu, ali ćemo da radimo korak po korak. Sa mnom će raditi moj asistent Miroslav Vasić i momci iz stručnog štaba, koji su već bili ovde. Verujem u ovaj projekat. Svaki trener ima neku svoju filozofiju i način rada. Na večerašnjoj utakmici posmatraću ekipu, želim da vidim kako sada funkcionišu, a onda ću da vidim šta treba da se promeni. Biće potrebno malo vremena, ali opet moramo brzo da radimo i da pokažemo da smo došli ovde sa ambicijom i da napravimo jednu pravu fudbalsku priču.