Pocetna Društvo Brucoši i kombinovani model nastave

Brucoši i kombinovani model nastave

871
0
Podelite

Svečani prijem za novu generaciju studenata u školskoj 2020/21.godini organizovan je 5.oktobra na Akademiji strukovnih studija Zapadna Srbija-odsek Užice.

-Zbog epidemioloških rizika izazvanih virusom COVID–19, prijem je organizovan uz poštovanje propisanih mera zaštite, u više termina i u manjim grupama. Indekse je dobilo 210 studenata koji će studirati na budžetu Republike Srbije i 30 na samofinansiranju – rekla je dr LJubica Diković, predsednik Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija.

Svečanom prijemu su prisustvovali studenti sa devet studijskih programa osnovnih strukovnih studija i to Turizam, Mašinstvo, Građevinsko inženjerstvo, Menadžment i preduzetništvo, Unutrašnja arhitektura, Tehnološko inženjerstvo, Informacione tehnologije, Zdravstvena nega i Računovodstvo i revizija. Brucoše su sa pravilima studija, studijskim programima i načinom rada upoznali šefovi Katedri i profesori Akademije.

Ove školske godine primenjivaće se kombinovani model izvođenja onlajn nastave predavanja sa praktičnim vežbama i konsultacijama u redovnim terminima nastave, u učionicama, laboratorijama i amfiteatrima Akademije.

-Studentima je preporučeno da prate onlajn predavanja i da redovno ispunjavaju svoje obaveze, a na profesorima će biti da im obezbede kvalitetan nastavni materijal i da ih i u ovim specijalnim uslovima nastave što bolje motivišu za uspešno studiranje. Poželimo im uspešan početak akademske godine i mnogo sreće i znanja u predstojećem školovanju-poručila je Diković.