Pocetna Sport Održan Superdrajver Kup na Torniku

Održan Superdrajver Kup na Torniku

674
0
Podelite

U podnožju Tornika održan je Superdrajver Kup Srbije, u organizaciji ASU Zlatibor. Takmičenje je okupilo više od 50 vozača. Domaći tim osvojio je jedno prvo i jedno treće
mesto.

U klasi 2 pobedio je Željko Starčević (ASU Zlatibor), što je najbolji plasman kluba domaćina na ovom takmičenju, a Dejan Jovanetić je bio treći u klasi 10.

U konkurenciji dama pobedila je Ana Golić (WRR), ispred Tatjane Milošević (Rabas Motosport) i Željke Janković (ASK Drajver).

U klasi 1 slavio je Goran Ratković. U klasi 3 pobedio je Marko Vukašinović (Petro Maks), ispred Milana Janića (Rabas Motorsport) i Stefana Stojanovića.

Najuspešniji u klasi 4 bio je Nemanja Đurić (ASK Drajver), ispred klupskog kolege Veljka Kocića i Lazara Čolića (Rid Sport). Pobednik u klasi 5 bio je Veljko Alempijević (WRR), drugoplasirani Miloš Stevanović, a treći Mladen Obučina (Rabas Motosport).

Marin Radičev (AMSK 025) bio je najbolji u klasi 6, drugi je Zoran Pavkov (Petro Maks), a treći Nikola Ekmečić (ASK Šampion).

U klasi 8 slavio je Lazar Milovanović (ASK Mačkat Rejsing), najuspešniji vozač letošnjeg „Gold gondola relija“, koji je održan takođe na Zlatiboru. Goran Rabasović (Rabas Motorsport) je bio drugi, a Borko Simović iz istog kluba treći.

U klasi 9 dvojica najuspešnijih su iz ASU Zeka Auto Sport, a to su Miloš Matić i Nenad Kolarević.

Nenad Filipović (Rabas Motorsport) pobedio je u klasi 10, Miloš Marjanović (Mačkat Rejsing) je bio drugi, a Dejan Jovanetić iz ASU Zlatibor treći.