Pocetna Društvo Priznanje za odgovorno poslovanje

Priznanje za odgovorno poslovanje

728
0
Podelite

Turističko udruženje „Gostilje“ nosilac je sertifikata kojim se potrvrđuje da je među najpouzdanijim organizacijama na tržištu i da se ističe odgovornim poslovanjem čime je doprinelo raznovrsnosti turističke ponude Zlatibora.

Ovo priznanje renomirana srpska bonitetna kompanija CompanyWall Business izdaje za pouzdanost organizacijama koje svojim poslovanjem ostvaruju visoke ekonomske kriterijume i druge poslovne standarde. Sertifikat omogućava prepoznavanje
najpouzdanijih organizacija na srpskom tržištu. Dobijenim priznanjem TU „Gostilje“ dokazuje da je među najkonkurentnijim domaćim organizacijama koje svojim poverenjem i ugledom na tržištu određuju standarde pouzdanog poslovanja drugih organizacija, kaže se u saopštenju TO Zlatibor.

Kako se navodi, Turističko udruženje “Gostilje” s uspehom upravlja vrlo posećenim vodopadom u Gostilju, koji predstavlja jednu od najatraktivnijih hidroloških vrednosti Zlatibora. Tu se voda Gostiljske reke, uzvodno od njenog ušća u reku Katušnicu,
obrušava sa 20 metara visoke krečnjačke litice,formirajući jedinstven i impresivan vodopad. Čitav prostor okolo predstavlja malu oazu netaknute prirode koju odgovorno održava TU “Gostilje”.

Nedaleko od vodopada nalazi se i veliki bazen napunjen čistom izvorskom vodom gde se u sezoni osvežavaju mnogi kupači, ali i sportski tereni pogodni za rekreaciju u očuvanoj prirodi.

Turističko udruženje “Gostilje” s uspehom je radilo i na uređenju pešačkih staza, ograda, dečjeg igrališta i drugih sadržaja u ovom sve posećenijem zlatiborskom selu.