Pocetna Društvo Otvoren novi Info centar na Kraljevom trgu

Otvoren novi Info centar na Kraljevom trgu

943
0
Podelite

Turistička organizacija Zlatibor otvorila je novi, savremeni turistički info centar. Osim postojećeg info centra koji se nalazi u poslovnim prostorijama Turističke organizacije, na ulasku u Zlatibor, turistima će biti na raspolaganju i novi info
centar, koji se nalazi na Kraljevom trgu, u samom centru turističkog naselja.

Brojni posetioci Zlatibora imaće priliku da se upoznaju sa bogatom turističkom ponudom, sadržajima i aktivnostima koji su im na raspolaganju u novom i moderno opremljenom info centru koji će im biti lako dostupan jer se nalazi na najprometnijem šetalištu.

Novi info centar predstavlja spoj tradicionalnog i modernog, a turistička ponuda Zlatibora biće predstavljena kako štampanim brošurama, prospektima i flajerima, tako i savremenim tehnologijama, promo filmovima koji će se prikazivati na tv ekranima, iz pomoć VR naočara. U info centru postavljen je interaktivni izlog čiji sadržaj je sinhronizovan sa zvaničnim sajtom TO Zlatibora, pa će svi  zainteresovani posetioci moći da dođu do važnih informacija i da prate aktuelna dešavanja.

Osim informacija o najposećenijim lokalitetima, aktivnostima i sadržajima koji su im na raspolaganju, turisti će moći da dobiju i korisne informacije koje će im olakšati boravak na Zlatiboru (informacije o smeštajnim kapacitetima, radno vreme privrednih subjekata, važne kontakt telefone, informacije u vezi sa kategorizacijom aparatmana i brojne druge).

U okviru info centra planirano je otvaranje suvenirnice, pa će tako Zlatibor dobiti mesto gde će posetioci moći da pronađu i kupe neke od autentičnih proizvoda sa Zlatibora i unikatne suvenire.
Otvaranje novog info centar finansirano je sredstvima Turističke organizacije Zlatibor i opštine Čajetina i predstavlja još jedna od aktivnosti da se turistima boravak na Zlatiboru učini sadržajnijim, a pristup infomacijama lakši.