Pocetna Čajetina Košarkaši Zlatibora dočekuju Dinamik

Košarkaši Zlatibora dočekuju Dinamik

486
0
Podelite

Košarkaši Zlatibora dočekuju danas ekipu Dinamika u zaostaloj utakmici Košarkaške lige Srbije. Utakmica počinje u 18 časova u dvorani Sportskog centra Čajetina.

Meč sa beogradskim timom trebalo je da se odigra krajem novembra, ali je odložen zbog prisustva koronavirusa u čajetinskoj ekipi. Nakon jednomesečne pauze Zlatibor je izgubio u Vršcu i Pančevu, a pobedio je Vojvodinu u gostima i Slogu kod kuće na prošlom meču.

Čajetinski tim posle 12 utakmica ima skor 9/3, a osim meča sa Dinamikom, iz prve polovine prvenstva je ostalo da nadoknadi utakmicu protiv Radničkog, takođe kod kuće.

Trener ekipe Strajin Nedović kaže da je Zlatibor bio u odličnoj formi posle ABA2 balona, ali je to prekinuto sa izostancima nekoliko igrača, a da je sledeći protivnik mlada i kvalitetna ekipa koja je igrala i u regionalnoj ligi prošle sezone.

Ekipu Dinamika predvodi tandem mladih internacionalaca – Slovenac Gregor Glas i Turčin Akaj Mert, a tu je i bivši igrač Zlatibora Božidar Babović. Tim sa Dorćola je u prvenstvu ostvario po sedam pobeda i poraza.

Ostavite odgovor