Pocetna Društvo Humanitarni bazar za Martu Pavlović

Humanitarni bazar za Martu Pavlović

1109
0
Podelite

U toku je humanitarni bazar za izlečenje šestogodišnje devojčice Marte Pavlović iz Čajetine, koja boluje od cerebralne paralize i epilepsije. Bazar je na Gradskom trgu u Užicu i traje do 18 časova.

Novac koji se sakuplja, Marti je potreban za rehabilitaciono lečenje u Dubrovniku, kako bi ova devojčica mogla samostalno da hoda, da se obuče i obavlja sve druge svakodnevne aktivnosti, kao i njeni vršnjaci. Pored svih njenih dijagnoza – hidrocefalusa, epilepsije, strabizma i drugih, Marta je vesela i uporna devojčica, koja ide u vrtić i voli da se druži.

„Marta je i sada samostalna, ali ne u tolikoj meri, već sve obavlja uz pomoć mame, bake, oca… Kutije za prikupljanje pomoći takođe su postavljene u hotelima Palisad i Siesta, kao i u
hotelu Buket na Zlatiboru. Molimo sve ljude dobre volje da se što pre odazovu i da što pre svi zajedno pomognemo Marti“, rekla je organizator ovog bazara, Sanja Vasić.

Planirano je da Martino lečenje bude organizovano u tri ciklusa terapija. Svoj prvi ciklus terapija na putu ka izlečenju, Marta će započeti 25. januara u trajanju od 12 nedelja.

Marti možete pomoći uplatom na račune:

Dinarski račun: 160-6000000795217-16

Devizni račun: 160600000079558091

Slanjem SMS poruke: Upišemo 916 i pošaljimo SMS na 3030.