Pocetna Fudbal Sloboda počela pripreme

Sloboda počela pripreme

852
0
Podelite

Nakon održane “prozivke” fudbaleri Slobode započeli su zimske pripreme prvog tima za nastavak prolećne 2020/2021 sezone. Kako je najavljeno u klubu, od 24. januara crveno-crni će trenirati na Zlatiboru, a od polovine februara na Crnogorskom primorju.

Nikola Sekulić, predsednik GFK Sloboda, na konferenciji za medije izjavio je da je cilj za narednu polusezonu da klub pruži šansu deci i najavio da će Sloboda biti sigurno među tri najmlađa kluba po starosti igrača u takmičenju. Prema njegovim rečima, GFK Sloboda do sada je izmirila sve finansijske obaveze prema dobavljačima, dala plate svim trenerima, zaposlenima i igračima i u ovu sezonu ulazi sa izmirenim dugovima.

Goran Đukić, šef stručnog štaba GFK Sloboda, rekao je da klub ima odlične uslove za rad, da su igrači spremni i motivisani, kao i da je još rano govoriti o igračkom kadru, ali i da će to biti regulisano do kraja prelaznog roka. On je dodao i da je po pitanju igračkog kadra, glavni cilj afirmisanje domaćih fudbalera iz Užica i užičkog regiona i da su neki pregovori već u toku.

Kapiten GFK Slobode, Aleksandar Cvetić, istakao je da igrače čeka težak period, ali da će se truditi da pruže što bolje partije.

Na prozivci fudbalera prvog tima bili su: Aleksandar Cvetić, Marko Jovanović, Lazar Radojičić,  VanjaTomić, Nikola Vučković, Denis Ilić, Marko Marjanović, Petar Krstović, Marko Radičević, Veljko Tomić, Lazar Živanović, Bojan Gajić, Dejan Đorđević, Nebojša Vujičić, Nikola Nešović, Andrija Zakoč, Stefan  Jaraković, Nenad Topalović i  Bogdan Miličić, a klub su napustili Marko Božić i Đorđe Lazović.