Pocetna Društvo U septembru počinju radovi na obilaznici oko Užica

U septembru počinju radovi na obilaznici oko Užica

1178
0
Podelite

Radovi na izgradnji obilaznice oko Užica počeće u septembru mesecu, najavio je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

“Do septembra videćete veliki broj radnika koji će krenuti da rade na obilaznici”, rekao je predsednik Vučić, a zatim najavio i komletno renoviranje Zdravstvenog centra Užice, vredno 30 miliona evra.

“To je ogroman novac, kao da dižemo sve potpuno novo. Biće to najmodernija bolnica, sa najmodernijim aparatima. To će značiti mnogo celom užičkom kraju “, dodao je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na deonici autoputa “Miloš Veliki” od Preljine do Požege, na najdužem tunelu Laz, kroz planinu Jelicu. U obilasku sa predsednikom bili su i gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević i predsednici ostalih opština Zlatiborskog okruga.

“Ovo su sjajne vesti za Užice i još jedna potvrda da će naš grad i u narednom periodu imati punu podršku države u realizaciji projekata koji su za Užice od ogromnog značaja”, istakla je gradonačelnica dr Jelena Raković Radivojević.

Po njenim rečima i deonica auto puta Preljina-Požega, čiji završetak se očekuje do kraja godine, kao i izgradnja brze saobraćajnice do Kotromana važni su preduslovi za dalji razvoj Užica i celog Zlatiborskog okruga.