Pocetna Nova Varoš Bogat program na Zlatar festu

Bogat program na Zlatar festu

830
0
Podelite

Ove godine Zlatar fest se održava od 29. jula do 1. avgusta, a organizatori su pripremili kvalitetan sadržaj, kako za najmlađe tako i za starije posetioce.

„Program Zlatarfesta počinje 29. jula, sa najmlađim iz Biblioteke ’Jovan Tomić’ i njihovom ‘Čarolijom čitanja’. Potom, u 19 časova sledi promocija monografije ’Nova Varoš iz starih albuma’, Dragoljuba Gagričića, kao i defile i smotra folklora KUD ’Jovan Tomić’ . U 21 čas istog dana, vatromet i koncert Snežane Đurišić označiće zvanično otvaranje manifestacije. 30. jul obeležiće tradicionalna Puzijada kao i sportska nadmetanja u organizaciji Sportskog saveza Nove Varoši dok je veče rezervisano za koncert Milice Pavlović. 31. jula organizovaćemo Zlatarsku regatu a dok će uveče nastupiti Sergej Ćetković. Završni dan je sportski dan kada će se održati šesti Memorijalni turnir ’Branko Grbić’”, kaže direktor TO Zlatar Branko Pucarević.

Svakog dana tokom trajanja manifestacije biće otvoren i etno sajam „Zlatne ruke Zlatara” gde će posetioci biti u prilici da degustiraju autentične zlatarske proizvode.