Pocetna Politika SSP i DS pozvali na bojkot susreta Zorane Mihajlović sa Užičanima

SSP i DS pozvali na bojkot susreta Zorane Mihajlović sa Užičanima

509
1
Podelite
U zajedničkom saopštenju dvaju stranačkih odbora se navodi da su taj skup “režiran, od strane SNSa, lokalne samouprave Grada Užica i potpredsednice Vlade i ministarke rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, kao predstava tokom koje će “građani imati priliku da potpredsednici Vlade i njenim saradnicima iznesu probleme, postave pitanja i daju sugestije”.

Napominjemo da je pravi cilj ove farse, pokušaj u suštini autokratske i diktatorske vlasti, da se predstavi u lažnom svetlu
transparentnosti i otvorenosti prema građanima, što je više pokušaj mazanja očiju EU, dok se sve bitne odluke i dalje donose iza zatvorenih vrata. Zašto ministarka danas nije u Loznici koja vri u protestu protiv Rio Tinta, a što je njena nadležnost, zašto građani svoje probleme vezane za MHE moraju da rešavaju na ulici, što je isto njena nadležnost, zašto građani plaćaju enormne račune za struju kroz stavke koje su nezakonite i čista su pljačka potrošača, što je isto njena nadležnost, niz katastrofalnih propusta nastavite sami. Sa njima nema razgovora, posebno u sali ispunjenoj SNS članovima, aktivistima, njihovim plaćenim NVO i naručenim pitanjima tipa Goce Uzelac. Zašto ministraka nije u otvorenom razgovoru sa građanima na ulici, kao Marinika Tepić, već u kontrolisanoj i zatvorenoj sredini, u kojoj je sve unapred režirano, kao u svim diktatorkim režimima, koji se plaše slobodnog kontakta sa građanima. Ovom prilikom postavljamo i pitanje Zorani Mihajlović, ne samo kao ministarki, već kao članici nebrojenih odbora za zaštitu žena protiv nasilja i rodnu ravnopravnost, kada će dići glas protiv sramne i primitivne kampanje, koja se vodi protiv Marinike Tepić, koja preti da dovede do fizičkog obračuna, iniciranog od strane plaćenika stranke, čija je ona potpredsednica”, navodi se u zajedničkom saopštenju SSP-a i DS-a.

1 komentar

Ostavite odgovor