Pocetna Društvo Objavljena konačna lista

Objavljena konačna lista

1306
0
Podelite

Prema Konačnoj listi korisnika sredstava za sufinansiranje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stambenim zgradama na teritoriji grada Užicu za 2021. godinu, koja je objavljena prošle sedmice, subvencije za nabavku kotla u kućama na gas dobio je 381 korisnik. Vlasnici stanova u stambenim zgradama koji ispunjavaju uslove konkursa i koji su ostvarili pravo na sufinansiranje nabavke kotla na gas je 49. Inače, i ove godine kao i prethodnih, najveće interesovanje građana bilo je za subvencije u nabavci kotlova na gas. Oni će po potpisivanju ugovora i nabavci kotlova moći da računaju na 70.000 dinara sa PDV-om, odnosno polovinu izdvojene sume.

Pravo na sufinansiranje nabavke kotla na pelet ostvarilo je 26 korisnika koji će dobiti subvencije u iznosu od 85 hiljada dinara sa PDV-om.

Korisnici koji su ispunili uslove i ostvarili pravo na sufinansiranje nabavke i ugradnje stolarije ostvarilo je 141 korisnik. Ova vrsta energetske efikasnosti subvencioniše se maksimalno sa 80 hiljada dinara po prijavi ili sa polovinom iznosa iskazanog na računu a za tu meru.

Na sufinansiranje izrade termoizolacije, pravo je ostvarilo 88 korisnika. Grad će sa maksimalno 120 hiljada dinara po korisniku subvencionisati ovu meru.