Pocetna Region SNS Užice: Narodna stranka umanjuje vrednost poduhvata

SNS Užice: Narodna stranka umanjuje vrednost poduhvata

905
0
Podelite

Kada su u Užice stigle davno očekivane vesti koje bude nadu i vraćaju veru u dobru budućnost našeg grada i celog regiona, kada mladi Užičani dobijaju sportsku halu, a vrtić na Carini postaje izvesnost i kada se saopštava da će Užičani imati najsavremeniji klinički centar i kada se za oktobar ove godine najavljuje početak radova na obilaznici, kada saznajemo da i tunel ispod Kadinjače više nije samo san već realnost, predstavnici Narodne stranke pokušavaju da umanje vrednost ovog poduhvata, navodi se u saopštenju Srpske napredne stranke Užice.

U saopštenju se dalje navodi da Narodna stranka umanjuje vrednost lažima, a ne činjenicama.

„Svako dete je danas u novoj sportskoj hali bilo prisutno uz odobrenje svojih roditelja. A gde bi to gospoda iz Narodne stranke želela da budu naša deca nego u sportskim halama, terenima, igralištima? Narodna stranka je u beznadežnom pokušaju minimiziranja svega dobrog bacila pod noge i pljunula na sve medalje i uspehe naših proslavljenih sportista: Olivere Jevtić, Mikice Vesnića, Vesne Tomašević, Vesne Čitaković, Miloša Zarića, Ivane Petrović, Nebojše Đurića, Andrije Zlatića samo zato što su došli u novu užičku halu da užičku decu ohrabre i da im kažu da se i u malim sredinama rađaju i stvaraju svetski šampioni. Međutim, ono što je najviše razjarilo ovu marginalnu skupinu je činjenica da je ove dobre vesti u Užice doneo Aleksandar Vučić“, rekli su iz ove stranke.

Dodali su i da Narodna stranka nije primetila hiljade ljudi ispred nove hale koji su došli da se zahvale predsedniku za sve što čini za Užice i celu Srbiju, a pre svega da ga podrže u borbi protiv kriminala poput Jeremića i Đilasa koji su u svoj džep strpali hiljade sportskih hala, vrtića za decu, kilometre puteva, kliničke centre i mnoge obilaznice.