Pocetna Politika Narodna stranka podržava blokadu

Narodna stranka podržava blokadu

800
0
Podelite

Narodna stranka Užice podržava najavljenu protestnu blokadu koja se planira za subotu, 4. decembar u 14 časova na Zlatiborkom putu.

U saopštenju navode da se „Srbija nalazi u verovatno najmračnijem trenutku u novijoj istoriji kada su sve institucije države zloupotrebljene i stavljene u funkciju Rio Tinta i drugih predatora na prirodu Srbije, kao i domaćih kriminalaca. Nelegitimna Skupština Srbije je usvojila protivustavni Zakon o referndumu i Zakon o eksproprijaciji kojima se, suštinski, ukida republika i pravo svojine. Oni su pravna osnova za pretvaranje naše domovine u koloniju i način da se izdaja zemlje sprovede „po zakonu“.

Iako SNS režim godinama sprovodi projekat dezinformisanja, zaglupljivanja i zastrašivanja, kao neophodan preduslov da se suverenitet otme od građana bez otpora, projekat nije uspeo i narod je ustao da odbrani svoje.

Blokade širom naše zemlje su izraz nepristajanja i bunta nepokornog srpskog naroda i slobodnih građana Srbije“, navode iz užičkog Gradskog odbora Narodne stranke i poručuju „Vidimo se na blokadi!“