Pocetna Sport Još jedno zlato Lidije Trmčić

Još jedno zlato Lidije Trmčić

704
0
Podelite

Proteklog vikenda, u Pančevu, održano je prvenstvo Srbije u karateu za kadete i juniore, kao i Trofej Srbije za mlađe seniore. Karate klub “Užice” nastupio je sa tri plasirana takmičara i osvojio jednu zlatnu medalju.

U kategoriji juniorki do 53 kg zlatnu medalju osvojila je Lidija Trmčić, koja je posle četiri izvanredne pobede postala prvak Srbije. Redom je pobedila takmičarke iz Zemuna, Sombora i Čačka, da bi u finalu rezultatom 3:1 pobedila takmičarku iz Mladenovca. U subotu je nastupila u kategoriji mlađih seniorki naTrofeju Srbije, osvojivši bronzanu medalju.

U kategotiji kadetkinja preko 54 kg Aleksandra Rogić je izgubila meč drugog kola, diskvalifikacijom zbog kontakata, dok je Pavle Ristović, u kategoriji juniora do 76 kg, poražen u prvom kolu u poslednjim sekundama meča.

“Sjajan nastup Lidije Trmčić. Konačno je proradila i kada je bilo najbitnije, pokazala svoje pravo šampionsko lice. Nastavljamo da treniramo još jače, kako bi u Užice stigla neka evropska ili svetska medalja”, rekao je trener Miloš Ršumović.