Pocetna Politika Tesna pobeda režima

Tesna pobeda režima

412
1
Podelite

Ilić kaže da je “sasvim siguran da je na predstojećim lokalnim izborima, u aprilu, u Gradskoj opštini Sevojno pobeda gotovo izvesna”.

Zamenik predsednika odboričke grupe Zdrave Srbije u užičkom parlamentu i odbornik sevojničke Skupštine Avram Ilić (ZS) kaže da je vlast na referendumu ostvarila tesnu pobedu i da je ozbiljno uzdrmana u Užicu od strane opozicije koja se protivila promenama najvišeg pravnog akta.

– Ovo je tesna pobeda režima koji je inicirao, referendum, promenu Ustava, nad delom opozicije koji se tome usprotivio. Na kraju ostaje zaključak da smo uspeli pod više nego u teškim uslovima da se izborimo za odličan rezultat i da je uzdrmana vlast u Užicu – navodi Ilić.

On dodaje da je “sasvim siguran da je na predstojećim lokalnim izborima, u aprilu, u Gradskoj opštini Sevojno pobeda gotovo izvesna”.

– Hvala svima koji su nas podržali i hvala kontrolorima Zdrave Srbije koji su bili na izbornim mestima u Užicu i u Sevojnu – zaključuje Ilić u ime odbora ove strane u Užicu.

1 komentar

  1. Vi “zdravi”, zavetnici, radikali, obraz, poks, razni desničari, razni rusofili i slični služite tome da kada Evropa i Svet vide vas, oni vrlo lako odluče da je vučić ustvari najbolje rešenje i da je sa njim Srbija najstabilnija i najnormalnija, pa ga onda još i podrže i kažu da demokratija u Srbiji cveta. Onaj vaš tučak sa logoa iza ti je lepa poruka (i svima koji tako mislite, pa i vučiću, jer ste za mene isti) šta mislim o tome što želite da nas potpuno potčinite Rusiji, udaljite od komšija i Evrope i da našu decu vodite u vojsku za svoje infantilne vlažne snove i izlučevine primitivnog uma. Sami ste ga stavili na logo, eto vam ga sa svim prašnicima okolo.

Ostavite odgovor