Pocetna Politika Znam da će podrška biti iskrena, jer Sevojničani neće biti ucenjivani i...

Znam da će podrška biti iskrena, jer Sevojničani neće biti ucenjivani i zastrašivani

885
0
Podelite

Zdrava Srbija je otvorila kancelariju u Sevojnu, u Ulici Višeslava Bugarinovića 36 i započela kampanju na lokalnim izborima u Sevojnu na kojima će nastupiti samostalno

Predsednik “Zdrave Srbije” Milan Stamatović rekao je da ova stranka ima šta da ponudi građanima Užica i Sevojna, jer sve što baštini u svom programu može se primeniti i u Gradskoj opštini Sevojno. On je podsetio da Sevojno značajno učestvuje sa sredstvima u bruto-društvenom proizvodu grada Užica i Srbije i da njegovi građani zaslužuju da žive bolje.

– To je razlog što Zdrava Srbija samostalno izlazi na izbore u Sevojnu, da kritikuje loše poteze aktuelne vlasti, ali da daje predloge kako da Sevojničani gledaju u budućnost, a ne da žive od obećanja koja im neće doneti ništa dobro – naveo je Stamatović.

On je izrazio očekivanje da na izborima u Sevojnu 3. aprila neće izostati iskrena podrška gradjana Sevojna Zdravoj Srbija, jer će znati da nisu ucenjivani, korišćeni državni resursi u kampanji i da nisu bili izloženi pretnjama.

– Sve što bude osvojeno glasova u Sevojnu, znamo da je osvojeno časno i pošteno i unapred se zahvaljujemo građanima koji će glasati za nas – poručio je lider Zdrave Srbije.

On je rekao da na izbore u Sevojnu ova stranka izlazi samostalno za razliku od prethodnih kada je bila u koaliciji, jer su promenjene političke prilike u Srbiji, a politička scena polarizovana.

– Građanske opcije imaju svoj put, dok mi suverenističke snage razmišljamo na drugi način i ne delimo neka politička uverenja sa građanskim opcijama i ne bi bilo dobro da imamo išta zajedničko sa onima koji zastupaju mišljenje da Srbija treba da uđe u NATO ili EU koja realno nema neku budućnost – rekao je Stamatović.

On podseća da Zdrava Srbija promoviše zdrave ideje zaštite nacionalnih interesa i nacionalne ekonomije kojoj ne trebaju skupi krediti i donacije i da Srbija, a pogotovo ljudi u ovom delu zemlje mogu da žive od svoje proizvodnje.

Zdrava Srbija će uskoro izaći sa odborničkom listom u Sevojnu i da će promociju zbog izostanka medijske zastupljenosti i na predsedničkim i parlamentarnim izborima u drugim gradovima i opštinama bazirati na terenskoj kampanji.

– Zdrave Srbije nema u medijima sa nacionalnom pokrivenošću i možemo samo da se pojavimo u medijima sa regionalnim frekvencijama.Naš program i ideje i sve što želimo da uradimo ne možemo da ispričamo u realnom svetlu – naveo je predsednik Zdrave Srbije.

Odbornik Zdrave Srbije u užičkoj i sevojničkoj skupštini i poverenik sevojničkog odbora stranke Avram Ilić izrazio je očekivanje da će ova stranka dobiti podršku građana na predstojećim izborima.

– Trudili smo se u protekle četiri godine i radili u interesu Sevojničana, imamo veće članstvo i program koji je dokazan u opštini Čajetina. Nadam da ćemo nastaviti da razvijamo sevojničku opštinu u smeru da ona postane gradska opština, što sada nije slučaj sa dve nadležnosti i funkcionisanjem na nešto višemnivou od mesne zajednice – rekao je Ilić koji je podsetio na zalaganje ZS u vezi zdravstvene zaštite dece i rekao da će u fokusu kampanje biti i stanje infrastrukture u Gradskoj opštini što je rezultat dugogodišnje nebrige i nemara aktuelne vlasti.

Podelite
Prethodni članakMagnet za turiste
Sledeći članakJoš 199 novoobolelih