Pocetna Politika Avram Ilić na čelu odborničke liste Zdrave Srbije

Avram Ilić na čelu odborničke liste Zdrave Srbije

1026
0
Podelite

Izborna komisija Gradske opštine Sevojno proglasila je odborničku listu “Milan Stamatović-Zdravo da pobedi Avram Ilić”.

Na listi je 19 odborničkih kandidata koliko u Gradskoj opštini u kojoj se 3. aprila održavaju lokalni izbori ima i odborničkih mesta u lokalnom parlamentu.

Listu predvodi Avram Ilić, mašinski tehničar ranije odbornik u sevoničkoj skupštini i odbornik u sadašnjem sazivu užičkog parlamenta.

– Nadam se da ćemo razvijati Sevojno sa najuspešnijim ljudima, jer imamo uspešan program koji je dokazan u opštini Čajetina – rekao je Ilić. On je i ovoga puta ukazao da će se zalagati za veće nadležnosti Gradske opštine Sevojno uključujući njen veći budžet, jer Sevojničani to odavno zaslužuju.

Na listi Zdrave Srbije izražena je zastupljenost žena, skoro polovina, a na njoj su odbornički kandidati raznih starosnih dobi i zanimanja, mladi i penzioneri, radnici, privatni preduzetnici, poljoprivrednici,trgovci…

Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović izrazio je očekivanje da će odbornici ove stranke imati više odbornika nego na prethodnim lokalnim izborima 2018. godine i da će se svojski posvetiti rešavanju komunalnih problema Sevojničana, nastajanju uslova za nova radna mesta, privrednom razvoju, poljoprivredi i turizmu.

Stamatović kaže da će se Zdrava Srbija u sevojničkoj skupštini maksimalno zalagati za poštovanje svih propisa iz oblasti zaštite životne sredine, kako bi generacijama koje dolaze ostavili u nasleđe zdravu vodu, vazduh i hranu.

Zdrava Srbija je u prethodnom periodu insistirala da se Sevojničanima omogući veći nivo zdravstvene usluge u ovdašnjoj ambulanti i zalaže za rad dečjeg pedijatra u dve smene.