Pocetna Politika Vlast nije ispunila obećano

Vlast nije ispunila obećano

1051
0
Podelite

Srpska radikalna stranka (SRS) izlazi samostalno na lokalne izbore u Sevojnu, 3. aprila. Vlast nije rešila osnovni komunalni problem rekonstrukcija vodovoda nije urađena i Sevojno je ostajalo bez vode, poručuju radikali

Nosilac liste je Stefan Maksimović, master saobraćajni inženjer, profesor u Saobraćajnoj školi u Užicu, dugogodišnji aktivista ove stranke u Sevojnu. Prema njegovim rečima radikali očekuju dobar rezultat u Sevojnu i nadaju se zastupljenosti u lokalnom parlamentu. Oni podsećaju da su proteklih sedam godina imali niz aktivnosti kojima su ukazivali na akutne probleme Sevojničana i koje aktuelna vlast predvođena naprednjacima nije rešila zbog čega su je kritikovali.

Sevojnički radikali su se povodom izlaska na izbore oglasili konferencijom za štampu na kojoj je rečeno da će u kampanji posebnu pažnju posvetiti problemima mladih.

– Na našoj odborničkoj listi su pre svega zastupljeni mladi, školovani i obrazovani ljudi. To su profesori, preduzetnici, lekari, radnici, poljoprivrednici – kaže Maksimović. On ukazuje da nije rešen najveći problem Sevojničana, a to je magistralni cevovod zbog čijeg je čestog pucanja opština ostajala bez vode.

– Sproveli smo akciju i tražili izmeštanje antenskog stuba, preteču 5G mreže i zajedno sa građanima uspeli da ga uklonimo. Stanje sa ambulantom je katastrofalno i zajedno sa predstavnicima iz vrha SRS o tome smo javno govorili – navodi nosilac odborničke liste SRS Stefan Maksimović. On kaže da radikali insistiraju na poboljšanju uslova života u Sevojnu, posebno mladih i dece i starih lica kojima su naročito potrebne zdravstvene usluge.

– Na prošlim izborima 2018. godine vlast je obećala mnogo što-šta i nije ispunila. Pre svega rekonstrukciju magistralnog vodovoda, ali i pasarelu i kružne tokove, ali nije ispunila – podseća Maksimović. Kao saobraćajni inženjer on primećuje i da gradski prevoz od Užica do Sevojna i obratno ne funkcioniše kako bi trebalo posebno u špicu.

– Posebno treba posvetiti pažnju periodu kada deca idu u školu i kada se ljudi vraćaju s posla i treba pojačati kapacitete gradskih autobusa kako se ne bi stvarale gužve, a Sevojničani imali odgovarajući prevoz – navodi nosilac liste SRS. Radikali očekuju da će do kraja sedmice predati Izbornoj komisiji listu sa kandidatima za odbornike u Gradskoj opštini Sevojno.