Pocetna Društvo Zahvalnost i donacija

Zahvalnost i donacija

1815
0
Podelite

Za posvećenost u zdravstvenom zbrinjavanju njihove unuke i ćerke, porodica Zrnić-Fišer uputila je reči zahvalnosti osoblju i lekarima bolnice, posebno dr Željku Bacotiću, specijalisti urologije i donirala Bolnici 100.000 dinara

Porodica Zrnić-Fišer koja živi u Americi nije zaboravila profesionalnost i humanost koju je doživela pre dve godine u Opštoj bolnici u Užicu. Naime posle pregleda u urgentno-prijemnoj službi član njihove porodice hitno je upućen na urologiju gde je njihova unuka i ćerka Mili-Noel Fišer zdravstveno zbrinuta. Novi godišnji odmor koji provode u Srbiji posle dve korona godine iskoristili su kao priliku da lekarima i osoblju, posebno specijalisti dr Željku Bacotiću upute rečei zahvalnosti. Za izuzetan tretman i posvećenost pacijentu ova porodica osetila je potrebu i da Opštoj bolnici uputi i donaciju od 100.000 dinara .

-Poštovani, ovim malim prilogom želimo da se zahvalimo osoblju i lekarima Opšte bolnice u Užice za izuzetan tretman naše unuke i ćerke Noel Fišer (Noelle Fisher). Posebno se zahvaljujemo dr Željku Bacotiću – specijalisti urologije na posvećenosti našoj unuci – ćerci! Zahvalni porodice Zrnić i Fišer – kaže se u u pismu. U njemu se podseća da je tokom odmora u jUžicu u unu 2019. godine njihovoj Mili-Noel Fišer pozlilo kada su je hitno odveli u užičku bolnicu.

– Bili smo izuzetno dirnuti vašim tretmanom – navodi se na kraju pisma koje na adresu Bolnice i dr Bacotića stiglo protekle nedelje.