Pocetna Politika I radikali reaguju na izjavu Mladenka Markovića

I radikali reaguju na izjavu Mladenka Markovića

534
0
Podelite

Nakon podnošenja inicijative dela opozicionih odbornika, da se nakon skandalozne izjave sa prethodne sednice Opštinskog veća razreši funkcija jednog od većnika, Srpska radikalna stranka Opštinskog odbora Sevojno, poručuje da je Mladenko Marković je u predhodnih 40 godina obavljao razne javne funkcije, a da su pritom rezultati njegovog rada neprimetni.

Kako navode radikali, “svojom izjavom se smeje u lice svim građanima naše opštine, i poštenim poljoprivrednicima u ovim izazovnim vremenima, kada se većina građana ljuto bori za egzistenciju. Ljudi poput gore imenovanog činovnika se na jedan nedoličan i sraman način, podsmevaju ovom narodu i svakom poštenom seljaku, poljoprivredniku.”

Sevojnički radikali zahtevaju odgovore na pitanje koji je učinak Mladenka Markovića kao većnika, kako od njega, tako i od predsednika  Gradske opštine i predsednika Skupštine gradske opštine Sevojno .

Kako navode u saopštenju Srpska radikalna stranka oduvek je na strani svojih sugrađana, shodno tome neće dozvoliti da se iko bahato ponaša prema njima, ma ko to bio. Uvek ćemo sugerisati na propuste i slušati mišljenje naših sugrađana, kao što to i radimo i u ovom slučaju, navodi se u saopštenju sevojničkog odbora Srpske radikalne stranke.