Pocetna Sport Bogat sportski vikend u Užicu

Bogat sportski vikend u Užicu

431
0
Podelite
Foto: free-images

Ovog vikenda Užice će biti grad sporta, jer će ugostiti tri ekipe. Fudbaleri I košarkaši igraju u subotu, dok će odbojkašice biti doćini u nedelju.

Prvi će na teren izaći fudbaleri GFK Slobode koji na stadionu “Radomir Antić” igraju sa ekipom Trajala iz Kruševca. Utakmica 24. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije igra se u subotu sa početkom u 15 časova. Sloboda je prošli meč igrala bez golova, ali su odneli bod u gostima, pa tako završili na 10. mestu sa 23 osvojena boda.

Košarkaši Slobode će u 26. kolu domaćeg prvenstva u subotu u 18 časova dočekati ekipu Vojvodine. Gostujući tim je četvrti na tabeli, što je veliki izazov za ekipu Slobode, iako si su iz poslednja dva meča odneli pobede.

Za kraj vikenda na teren izlaze odbojkašice Jedinstva koje će u nedelju od 18 časova u 19. kolu Prve lige dočekati ekipu valjevske Srbijanke. Užičanke sa prošlonedeljnog gostovanja dolaze sa pobedom, dok su na svom terenu nanizale četiri uzastopna poraza. Valjevke su ukupno ostvarile pet trijumfa u prvenstvu i nalaze se u zoni timova koji se bore za opstanak.