Pocetna Društvo Održano takmičenje u kucanju vaskršnjim jajima

Održano takmičenje u kucanju vaskršnjim jajima

1687
0
Podelite

Tradicionalna manifestacija, takmičenje u kucanju vaskršnjim jajima, „Hristos vaskrse Srbijo“, bez obzira na kišu, održana je danas, trećeg dana Vaskrsa, 13. put na Trgu partizana. Kao i uvek, organizatori su Međuopštinska organizacija slepih i slabovidih Užice i Kolo srpskih sestara Užice, a uz podršku farme jaja „Urošević“ u Volujcu. U kucanju jajima učestvovali su mališani iz užičkog vrtića „Bambi“ i odrasli Užičani.

Najuspešnije takmičarke u ovoj manifestaciji bile su, devojčica Iskra Todorović, a od odraslih, Novka Sever, članica Međuopštinske organizacije slepih i slabovidih Užice i za njih je Kolo srpskih sestara obezbedilo nagrade.

Prisutne Užičane, predstavnike užičkih invalidskih organizacija, kao i sve učesnike pozdravila je Dragana Dučić, predsednica MOSSS Užice, poželevši da ova manifestacija traje „sve dok ima dobre volje“.

Učesnike manifestacije pozdravio je i Slobodan Grbić, član Gradskog veća zadužen za socijalnu politiku i Rosa Vitezović, sekretar Kola srpskih sestara, mesni odbor Užice.