Pocetna Sport Medalje za karatiste na turniru “Trofej Raške”

Medalje za karatiste na turniru “Trofej Raške”

253
0
Podelite

Proteklog vikenda održan je turnir „Trofej Raške” za poletarce, pionire i nade, a za kadete, juniore i seniore održan je Kup uže Srbije. Naši takmičari su se hrabro borili za svoje medalje.

Mia Antić osvojila je srebro. Ovom medaljom Mia je ostvarila plasman za Kup Srbije l. Lena Barjaktarević uzela je bronzanu medalju.

Pavle Vučićević ovog puta nije uspio sa se domogne medalje ali je pokazao odličan kvalitet, a takmičare je predvodila Marija Lekanić.

Kada je u pitanju Kup Uže Srbije za kadete, juniore i seniore u katama i borbama, Karate klub “Užice” osvojio je tri medalje u borbama.

U ekipnoj konkurenciji, kadetkinje Jovana Pejić, Stefanija Irić, Sofija Arsenijević i Sandra Gavrilović zauzele su drugo mesto.

U kategoriji kadetkinja do 47 kg zlatnu medalju osvojila je Jovana Pejić, koja je ubedljivo pobedila četiri protivnice. Kod juniorki do 59 kg, bronzanu medalju osvojila je Bojana Karaičić.

Pavle Ristović kod seniora do 84 kg, kao i Stefanija Irić i Sofija Arsenijevic kadetkinje do 54 kg izgubili su svoje mečeve u četvrtfinalu i ostvarili plasman za Kup Srbije koji se odrzava sledeci vikend u Novom Sadu.