Pocetna Društvo JKP „Bioktoš“: Ispitivanje zadovoljstva korisnika

JKP „Bioktoš“: Ispitivanje zadovoljstva korisnika

482
0
Podelite

Grad Užice i JKP „Bioktoš“ sprovode ispitivanje Vašeg zadovoljstva komunalnim uslugama na teritoriji grada Užica. Kroz ovo ispitivanje javno-komunalno preduzeće i Osnivač žele da čuju mišljenje korisnika o kvalitetu usluga i unaprede komunikaciju između građana i javnog komunalnog preduzeća.

– Pozivamo vas da popunite upitnik, koji možete preuzeti od 22. maja do 05. juna 2023.godine, na naplatnom mestu sistema objedinjene naplate (SON), portirnici Gradske uprave Užice i prostorijama Gradske opštine Sevojno. Upitnik možete popuniti i elektronskim putem na zvaničnim internet stranicama Grada Užica, Gradske opštine Sevojno, JKP „Bioktoš“ i JP „Duboko“, na društvenim mrežama ili direktno putem sledećeg linka https://forms.gle/cDMqShvrDczVrGNF8.

Terensko ispitivanje sprovode anketari JKP „Bioktoš“, u periodu od 22. maja do 5. juna 2023. godine.

Dodatne informacije u vezi ispitivanja zadovoljstva korisnika komunalnih usluga možete dobiti putem telefona: 031/592421 ili mejla: ekologija@uzice.rs.

Grad Užice i JKP „Bioktoš“ se unapred zahvaljuju svim građanima i građankama na učešću u ovom ispitivanju – navodi se pozivu.

Ispitivanje se sprovodi u okviru projekta; Održive i inkluzivne usluge na lokalnom nivou“; koji finansira Vlada Švedske i realizuje Stalna konferencija gradova i opština – Savez gradova i opština Srbije (SKGO) uz stratešku podršku Švedske asocijacije lokalnih vlasti i regiona (SALAR).