Pocetna Društvo Potrebni studenti za animatore SUPER KAMP-a

Potrebni studenti za animatore SUPER KAMP-a

474
0
Podelite

Na Akademiji strukovnih studija Zapadna Srbija -odsek Užice organizovana je prezentacija „SUPER KAMP“-a, a svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti za animatore i tako zaraditi novac za svoj rad.

Prezentaciji su prisustvovali studenti svih studijskih programa kojima je predstavljen rad sa decom. Sedmodnevni program je osmišljen tako da je deci ceo dan ispunjen zanimljivim radionicama, sportskim i avanturističkim aktivnostima u prisustvu animatora.

Dragana Antonijević, menadžer SUPER KAMP-a rekla je da ovaj kamp predstavlja dečje putovanje gde je svaki trenutak organizovan.

– Cilj dolaska na Akademiju je da pronađemo studente koji žele da budu animatori, koji vole rad sa decom i koji su spremni da stručno i profesionalno obavljaju posao. S obzirom da kamp okuplja veliki broj dece potreban je i veliki broj animatora koji će se uključiti u realizaciju programa – istakla je Antonijević.

SUPER KAMP postoji više od 10 godina, a idejni tvorci su Tijana i Željko Kovačević. To je najveći dečji kamp u Evropi koji okuplja mališane vrtićkog, predškolskog i školskog uzrasta. Sprovodi se tokom zimskog i letnjeg raspusta na 11 lokacija i to na planinama Tara, Zlatibor, Golija, Goč…, kao i na moru u Grčkoj.