Pocetna Muzika Koncert Nikole Rokvića za pamćenje

Koncert Nikole Rokvića za pamćenje

233
0
Podelite

Sadržajno „Zlatiborsko kulturno leto“, bilo je 26. jula u znaku koncerta poznatog pevača Nikole Rokvića. Ovo veče za pamćenje održano je na Kraljevom trgu gde se okupio veliki broj posetilaca koji su uprkos kiši uživali u zvucima njegovih popularnih pesama.

Koncert je otvoren numerom „Med i slatko grožđe“ i nastavljen u ritmu dobro poznatih hitova: „Al’ nema nas“, „Oprosti mojoj mladosti“, „Željo moja“, „S kim si me noćas varala“, „Povredi me“… Tokom ovog fenomenalnog provoda i interakcije sa publikom, dobroj atmosferi na Kraljevom trgu doprineo je zanimljiv repertoar kao i Rokvićevo kvalitetno vokalno izvođenje svojih i pesama kolega. Nizali su se hitovi: “Noć mi te duguje”, “Ponoć je”, “Pukni zoro”, “Sredinom”, “Svirajte noćas samo za nju”, “Ti za ljubav nisi rođena”…

U koncertu Nikole Rokvića uživali su ljubitelji njegovog zvuka, a pozitivna atmosfera širila se Zlatiborom kroz svaku pesmu, čime je na najbolji način obeležen kulturno – zabavni deo ove zlatiborske letnje turističke sezone.

Sjajna atmosfera na Kraljevom trgu tokom koncerta Nikole Rokvića najavljuje dobar provod ovde i u narednim danima leta, uz zanimljive muzičke i druge sadržaje. Već u danima vikenda 30. jula zlatiborska publika može uživati u koncertu Jellene i La Campanella benda na Kraljevom trgu , kao i nastupu Alena Islamovića u parku u Čajetini.