Pocetna Muzika Koncert Osvajača pun energije i dobre muzika

Koncert Osvajača pun energije i dobre muzika

463
0
Podelite

Osvajači su sinoć na Kraljevom trgu na Zlatiboru održali nastup pun energije i dobre muzike. Legendarni rok sastav održao je koncert za pamćenje. Na Kraljevom trgu okupio se veliki broj ljubitelja rok zvuka, iz svih delova Srbije i regiona.

Frontmen grupe Zvonko Pantović Čipi i ostali članovi benda publiku su oduševili svojim performansom i hitovima u kojima uživaju generacije. NJihove energične izvedbe dobro poznatih pesama „Krvi i led“, „Marija“, „Nikada više s tobom“, Gde da pobegnem“, „S kim čekaš dan“, „Maska“ „Sam“ i mnogih drugih naterale su sve prisutne da pevaju u glas i uživaju u svakom trenutku.

Atmosfera na koncertu bila je zaista posebna. Svaki ton je dopirao do srca publike, a obožavaoci su više puta iskazali svoju euforiju i oduševljenje gromoglasnim aplauzima. Interakcija članova benda sa publikom učinila je da se svi osećaju kao deo jedne velike rok porodice.

Pored koncerta, posetioci su mogli da uživaju u prelepom ambijentu Kraljevog trga. Ovaj koncert još jednom je potvrdio da je Zlatibor, ne samo destinacija za odmor i rekreaciju, već i mesto koje pruža raznovrsne sadržaje. Rok muzika je pokazala svoju privlačnost i moć da okupi ljude svih generacija i stvara nezaboravne uspomene.

Nakon koncerta grupe “Osvjači”, posetioce Zlatibora očekuje niz atraktivnih koncerata i manifestacija. U naredna tri dana, 04., 05. i 06. juna biće organizovan “Ulični erski kabare” na čak tri lokacije, a već 05. juna najmlađi posetioci Zlatibora imaće priliku da uživaju u dečijoj predstavi “Pustinjska ljubav”.