Pocetna Muzika “Večiti romantik” Željko Vasić oduševio na Zlatiboru

“Večiti romantik” Željko Vasić oduševio na Zlatiboru

488
0
Podelite

Sinoć je Kraljev trg na Zlatiboru bio ispunjen mizičkom magijom, jer je popularni pevač Željko Vasić održao koncert pred brojnom publikom. Njegova prepoznatljiva energija, zanosan vokal i neodoljiva harizma ostavili su sve prisutne posetioce bez daha.

Vasić je zasijao na sceni izvodeći svoje najveće hitove “Bez milosti”, “Pratiš me u sropu”, “Žena kao ti”, “Ne verujem ja”, “Samo moja” i brojne druge. Otpevao i svoje najnovoje pesme koje je publika jako lepo prihvatila pevajući sa pevačem i pri tom napravivši nezaboravnu atmosferu koja je ispunila čitav Kraljev trg. Prisutni su pozdravili svaku pesmu gromoglasnim aplauzom, a mnogi su izrazili svoje oduševljenje na društvenim mrežama. Ovaj “Večiti romantik” je još jednom dokazao da ima poseban način na koji sepovezuje sa svojom publikom koju vodi na nezaboravno putovanje kroz svoju muziku.

Nakon sinoćnog koncerta posetioce Zlatibora očekuje još niz drugih koncerata i manifestacija u okviru Zlatiborskog kulturnog leta. Naime 9. avgusta je koncert “Gobo sisters benda”, dok je veče nakontoga koncert Jelene Tomašević na Kraljevom trgu.