Pocetna Ekonomija „Bolja cena“ za 16 novih proizvoda

„Bolja cena“ za 16 novih proizvoda

459
0
Podelite

Akcija „Bolja cena – cena za narod“ biće od srede proširena za još 16 novih kategorija proizvoda, objavilo je Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine.

To su: brašno TIP 500 i TIP 400, suncokretovo ulje, kiselo mleko, margarin, sirni namaz, crni luk, pasulj, kupus, pašteta, viršle, smrznuti grašak, džem, keks, pasta za zube i sapun.

Akcija će trajati do 31. decembra, a proizvodi koji su deo akcije u prodavnicama će biti jasno označeni znakom „Bolja cena“ kako bi potrošačima bilo lakše da ih nađu na polici i kupe.

U okviru akcije „Bolja cena – cena za narod“, koja je počela 13. septembra i koja će trajati sve do 31. decembra 2023. na konstantnom režimu „akcije“ nalazi se sledećih 36 kategorija: mleko, jogurt, sir beli kriška, jabuke, krompir, testenina, pileće meso (trup), salama u omotu, bezalkoholni napici, kafa, hrana za bebe, šampon za bebe, kupka za bebe, dečije pelene, šampon za odrasle, kupka za odrasle, toalet papir, higijenski ulošci, deterdžent za pranje sudova, deterdžent za pranje veša, brašno TIP 500 i TIP 400, suncokretovo ulje, kiselo mleko, margarin, sirni namaz, crni luk, pasulj, kupus, pašteta, viršle, smrznuti grašak, džem, keks, pasta za zube i sapun, navedeno je u saopštenju.