Pocetna Fudbal Pobeda užičkih klubova na svim terenima

Pobeda užičkih klubova na svim terenima

385
0
Podelite
Foto: Arhiva FB KK Sloboda

Košarkaši Slobode slavili su u hali sportova u Velikom parku, jer su pobedili kraljevačku Slogu u trećem kolu sa rezultatom 86:70. Sloboda je nakon sjajne pobede na gostovanju u Somboru, nastavila sa nizom pobeda. Ekipa Sloge večeras nije imala šanse protiv silno motivisane domaće ekipe. Amerikanac Finč bio je najefikasniji u užičkoj ekipi sa 21 poenom, Vuk Borovićanin je imao 17, a Aleksa Ćubić 17 poena. U narednom kolu Sloboda dočekuje SPD Radnički iz Kragujevca.

Fudbaleri Slobode slavili na domaćem terenu protiv Radničkog sa Novog Beograda u 12. kolu Prve lige Srbije sa 3:1, čime su uspeli da se odmaknu od zone ispadanja. Sloboda je pvela u 10. minutu golom Šejina, da bi samo pet minuta kasnije uspela i da duplira prednost preko Todora Glišovića. Treći gol za Užičane postigao je Dejan Tumbas u 53. minutu. Do kraja je Radnički uspeo samo da ublaži poraz počasnim pogotkom iz 76. minuta. U sledećem kolu Sloboda gostuje elipi Dubočice.

U prvom kolu nove sezone Prve lige Srbije odbojkašice Jedinstva pobedile su u Čajetini ekipu Zlatibora, rezultatom 0:3, posetovima (18/25 16/25 24/26). U narednom kolu u petak, 20. oktobra užičke odbojkašice na svom terenu dočekuju ekipu Leskovac 98.