Pocetna Društvo U Gostinici zahvaljujući vremenu radovi na putnim pravcima

U Gostinici zahvaljujući vremenu radovi na putnim pravcima

474
0
Podelite

Zahvaljujući povoljnim vremenskim prilikama radi se ovih dana u više gradskih i seoskih mesnih zajednica asfaltiranje puteva u skladu sa ugovorima koji su potpisani sa meštanima. Trenutno JKP “Niskogradnja” radi u Gostinici.

Gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević je prilikom obilaska radova u ovoj mesnoj zajednici rekla da je vrednost investicije oko 10 milina dinara, a izvode se na 11 putnih pravaca u dužini od oko 1,6 kilometara.

“I to su moram da naglasim putni pravci koje su predložili sami meštani, što je i najvažnije. Dakle radimo ono što je njima najpotrebnije i što će im u velikoj meri olakšati život i rad. Oko 10 miliona dinara vredni su radovi koje ovde izvodimo i to radimo tako što 33 odsto sredstava izdvajaju građani a 67 odsto grad. Iako je prvobitno i ovde u Gostinici i u drugim mesnim zajednicama bio planiran manji obim radova, uspeli smo da sa dva rebalansa obezbedimo dodatna sredstva i uradimo mnogo više puteva”.

Dragan Poznanović predsednik saveta Mesne zajednica Gostinica zahvalio se u ime svojih sugrađana gradu na izdvojenim sredstvima za planirane i naknadno urađene putne pravce u ovoj mesnoj zajednici.

Zahvalnost je izrazila i meštanka Dragana Kondić, jer su kako kaže, konačno dobili put koji su dugo čekali i koji će im umnogome olakšati svakodnevno funkcionisanje.