Pocetna Politika Na protestu večeras Srđan Milivojević, Aleksandar Jovanović Ćuta i Ljubomir Radović

Na protestu večeras Srđan Milivojević, Aleksandar Jovanović Ćuta i Ljubomir Radović

581
0
Podelite

Dvadeset šesti skup “Užice protiv nasilja“ održaće se u četvrtak 02. novembra u 19 časova na platou ispred Gradske kuće.

Na nama je velika odgovornost i veliki zadatak, da na predstojećim izborima pobedimo mafijaški režim Aleksandra Vučića i da zauvek na smetlište istorije, pošaljemo radikalsku neman koja uništava državu.  Svedočimo kraju jednog krajnje korumpiranog i izopačenog režima, koji je izbrisao i sam pojam normalnosti.  U svom besumučnom otimanju zatrovali su nam i zemlju i vodu i vazduh, posekli šume, privatizovali planine i javna dobra, stvorili kastinsko društvo u centru Evrope, uništili institucije, poništili vladavinu zakona, mladim ljudima kao uzore nude kriminalce i tako stvaraju atmosferu haosa u kome je nasilje eksplodiralo i prelilo se u škole, na ulice i u svakodnevnu komunikaciju.

To nije normalan život. Povratak normalnosti za koji se zalažemo znači demokratsko i slobodno društvo u kome funkcionišu intitucije i u kom su u centru pažnje životno važne teme poput unapređenja obrazovanja, zdravstva, bolji životni standard, veće plate i penzije, dostojanstven život svih naših građana u miru i sigurnosti.  Zbog svega navedenog ponovo pozivamo građane da se aktivno uključe u izborni proces i da se prijave za kontrolore jer su pred nama možda i najvažniji izbori u istoriji Srbije i da na iste izađu u što većem broju.

Na skupu će govoriti Narodni poslanici – Srđan Milivojević  Demokratska stranka, Aleksandar Jovanović Ćuta Narodni pokret Srbije – Ekološki ustanak – Novo lice Srbije i Ljubomir Radović predstavnik Lokalnog fronta/Zeleno-levi front Valjevo, najavili su iz organizacionog odbora skupa “Užice protiv nasilja”.