Pocetna Fudbal Odbojkašice Jedinstva, košarkaši Slobode i fudbaleri Jedinstva Putevi zabeležili pobedu

Odbojkašice Jedinstva, košarkaši Slobode i fudbaleri Jedinstva Putevi zabeležili pobedu

327
0
Podelite
Foto: free-images

Košarkaši Slobode su u 7. kolu KLS-a savladali domaćina Zdravlje u Leskovcu sa 94:84. Najbolji u timu Slobode bili su Finch sa 19, Borovčanin 17, Ćubić 16, Božić 15 i Bogićević 11 poena. Ovo je četvrta pobeda Užičana u ovoj sezoni i sada su na petoj pziciji sa osvojenih 11 bodova.

Ekipa Zlatibor Gold gondole je zabeležila poraz u Vršcu od istoimene ekipe 101:86.

Fudbaleri Slobode su poraženi u 16. kolu Prve lige Srbije od ekipe OFK Beograd 1:0. Domaćini su pobedonosni gol postigli u 6. minutu udarcem Saše Markovića. U narednom meču fudbaleri GFK Slobode dočekuju Tekstilac iz Odžaka.

Jedinstvo Putevi je na svom terenu, golom Đorđa Lazovića u 50. minutu iz jedanaesterca savladalo ekipu Polimlja iz Prijepolja rezultatom 1:0, u okviru 13. kola Zapadno- moravske zone. U narednom 14. kolu Putari gostuju ekipi Zlatara.

Odbojkašice Jedinstva ostvarile su i 5. pobedu u sezoni Prve lige, savladavši kao gošće Panoniju u Bačkoj Palanci sa 3:0, po setovima 25:18, 25:19, 25:17. I pored maskimalnog učinka Užičanke su na drugoj poziciji zbog lošijeg set količnika, tako da imaju 13 bodova, dva manje od vodećeg Beograda. U narednom kolu Jedinstvo će dočekati Batajnicu.