Pocetna Čajetina Duh Mediterana na Zlatiboru

Duh Mediterana na Zlatiboru

318
0
Podelite

Današnji dan na Zlatiboru protekao je u znaku Mediterana, Herceg Novog i mimoze. Jedna od najpopularnijih zabavno-turističkih manifestacija u regionu – 55. Praznik mimoze, predstavljen je na Kraljevom trgu kao svojevrstan poziv gostima da posete Herceg Novi od 15. februara do 3. marta, kada će se održati fešta koja se ove godine organizuje pod sloganom “Za sve gušte”.

Mažoretkinje, trombonjeri i članovi Maškara prodefilovali su pešačkom zonom kroz centar Zlatibora, a potom nastupili na Kraljevom trgu, gde je priređena promocija Praznika mimoze.

Tokom defilea znatiželjni gosti i meštani Zlatibora uživali su u igri, muzici i fešti, ali i opojnom mirisu mimoze koja je na najbolji način najavila manifestaciju u Herceg Novom.

Promociji praznika mimoze prisustvovali su gosti iz Herceg Novog, član izvršnog odbora Turističke organizacije Jovan Mićunović, predstavnik opštine Nenad Vujačić i predstavnici Turističke organizacije Herceg Novi. Goste iz pobratimljene opštine na Zlatiboru dočekali su i ugostili predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović, direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović, kao i direktor Turističko-rekreativnog kompleksa Zlatibor Nikola Novaković.