Pocetna Bajina Bašta “Malo vremena između” u užičkoj biblioteci

“Malo vremena između” u užičkoj biblioteci

371
0
Podelite

Promocija knjige “Malo vremena između” autora Vlastimira Bezarevića održaće se u utorak, 30. januara u 18 časova u narodnoj biblioteci Užice. O knjizi će pored autora govoriti i Milijan Despotović.

Vlastimir Bezarević je rođen u Prijepolju. U rodnom gradu, u gimnaziji „Prof. Branko Radičević“, završio je srednju školu a diplomu Pravnog fakulteta stekao je u Beogradu 1976. godine.Radnu karijeru započeo je u Fabrici automobila Priboj i u Opštinskom sudu u Priboju, a od 1978. godine je stanovnik Bajine Bašte. U JP ,,Nacionalni park Tara“, kao pomoćnik direktora, proveo je najveći deo poslovne karijere. Bio je član raznih Vladinih komisija, radnih i stručnih tela, na izradi zakonskih i podzakonskih akata. Još kao đak i student bio je organizator i učesnik mnogih društvenih, kulturnih i sportskih događanja; Beogradski filmski festival, Studentski kulturni centar Beograd, Akademski hor „Branko Krsmanović“, Omladinske sportske igre „MOSI“ i drugo.

Pored romana “Malo vremena između” koji je izdao novosadski Prometej, objavio je i knjigu “Bezarevići: putnici i namernici” kao i nekoliko članaka iz oblasti pravne nauke.