Pocetna Sport Uspeh kartista “Užica” u Čačku

Uspeh kartista “Užica” u Čačku

371
0
Podelite

Za vikend u Čačku, održano je Školsko Prvenstvo Centralne Srbije, kao i Prvenstvo regiona za seniorke i seniore.

Takmičari KK „Užica“ predstavljali su svoje škole u Čačku na Školskom Prvenstvu Centralne Srbije, gde je u kategorijama bilo po 30 i više takmičara, osvojili jednu zlatnu, jednu srebrnu i 5 bronzanih medalja.

Najuspešniji je bio Sergej Kurćubić učenik OŠ“Kralj Petar II-Prva Osnovna Škola“ koji je u konkurenciji kata VII i VIII razred osvojio zlatnu medalju, dok je Milica Gazdić iz OŠ “Nada Matić“ I i II razred osvojila bronzu. U borbama osvojeno je 5 bronzanih medalja. Petra Bogićević OŠ “Dušan Jerković“ V i VI razred preko 40 kg, Novak Blagojević OŠ “Stari grad“ Vi VI razred do 40 kg, Jovana Pejić OŠ“Stari grad“ VII i VIII razred do 49 kg, Pavle Ristović SŠ „Užička gimnazija“ III i IV razred preko 76 kg i Vukašin Radojević srednja Tehnička škola I i II razred do 63 kg. Sa đacima su bili treneri Živan i Miloš Ršumović.

Na Prvenstvu regiona za seniorke i seniore najuspešnija je bila Lidija Trmčić, koja je u kategoriji do 50 kg, posle dve ubeedljive pobede, osvojila zlatnu medalju. Pavle Ristović u kategoriji do 84 kg, poražen je u četvrtfinalu.