Pocetna Društvo Karavan “Budi bolja” družio se sa ženama Užica

Karavan “Budi bolja” družio se sa ženama Užica

288
0
Podelite

Druženje sa ženama iz Užica, u okviru projekta “Budi bolja”, čiji je autor novinarka Sanja Marinković održano je u Gradskom kulturnom centru. Bila je ovo prilika za razmenu mišljenja i iskustava na više tema uz goste koji dolaze iz različitih oblasti života.

“Karavan „Budi bolja“ ovih dana obilazi gradove i opštine u Srbiji i nama je zadovoljstvo što je i naš grad među domaćinima ovog zanimljivog događaja. Ovo je prilika da naše sugrađanke upoznaju neke od poznatih dama ovde u svom gradu i da razgovaraju sa njima o mnogobrojnim temama. I na taj način menjamo sliku Srbije i šaljemo poruku o važnosti učešća žena u svim segmentima života”, rekla je gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević.

Autorka projekta pod nazivom “Budi bolja”, novinarka Sanja Marinković kaže da je ideja čitavog ovog projekta jedno lepo druženje sa ženama iz više od 20 gradova.

“Zaista osećam privilegiju kada vidim ovako veliko poštovanje dama iz čitave Srbije, koje se rado odazovu, izdvoje svoj vreme i 60 minuta da samnom i sa mojim gostima razgovaraju o različitim temama koje čine život. Ideja je da se gledamo oči u oči, da razmenimo iskustva, da se motiviševo i jedna drugu inspirišemo da budemo uspešnije da budemo sutra bolje majke, bolje supruge, bolje partnerke, da budemo bolje u svom poslu. Jednostavno, da budemo zadovoljne i da nekako svi zajedno kreiramo najbolju verziju svog života”.

Sa damama iz Užica razgovarali su Maja Radošević, članica Privredne komore Ujedinjenih Arapskih Emirata i distributer ozon terapije u Srbiji, Biljana Ćulafić, pedagog i porodicni terapeut, Miloš Milivojević, autor platforme “Uzmi kredit”, novinarka Marina Hostov i mlada glumica Tijana Milovanov.