Pocetna GKC YUGOTON party u GKC-u

YUGOTON party u GKC-u

129
0
Podelite

Producentski DJ duo FOX & RECHT dolazi iz Nemačke i već duži niz godina puštaju muziku širom Evrope. Pre 5 godina lansirali su svoj brend “YUGOTON” (nazvan po našoj nekadašnjoj diskografskoj kući) zasnovan na EX-YU muzici koju oni obrađuju u vidu remiksa u TECH-HOUSE pravcu.

Jedna od traka koja je za veoma kratko vreme doživela veliki uspeh i svakako se izdvaja je njihova obrada muzičke teme iz serije Bolji život, a tu su još i obrade Olivera Mandića, Viktorije, Dina Dvornika, Magazina, Zane, Dina Merlina, Aerodroma, Indexa, Zdravka Čolića i dr.

Party nazvan po imenu njihovog brenda – YUGOTON predstavlja jedan savršen muzički vremeplov najpopularnijih pesama iz doba Jugoslavije, a u jednom sasvim novom i drugačijem obliku – TECH-HOUSE-u.

YUGOTON party na programu je u subotu 11.maja sa početkom od 21h u klubu GKC-a. Ulaznice po ceni od 500 rsd možete nabaviti na biletarnici GKC-a, dok će na dan održavanja programa cena biti 600 rsd. Rezervacija stolova za ovaj događaj moguća je lično uz kupovinu ulaznica.