Pocetna Čajetina Zdrava Srbija: Da Užice opet bude korak ispred svih

Zdrava Srbija: Da Užice opet bude korak ispred svih

369
0
Podelite

Na štandu ispred sedišta stranke aktivisti Zdrave Srbije delili su promotivni materijal, a kandidati za odbornike razgovarali sa Užičanima o tome kako vide interese grada kako bi opet postao „grad ispred ostalih gradova u Srbiji“.

Nosilac liste „Milan Stamatović – Zdrava Srbija“ po rednim brojem 5 na lokalnim izborima u Užicu je hirurg Radomir Bojović, koji je i narodni poslanik u novom sazivu republičkog parlamenta.

– Poštovani sugrađani želimo da stvorimo grad u kome ćemo svi moći da živimo dostojanstveno. Želimo Užice u kome će mladi biti zadovoljni i zaposleni, a njihovi roditelji bezbrižni za bezbednost svoje dece – rekao je dr Bojović i poručio „napravimo korak da Užice opet bude grad ispred svih i glasajte za listu broj 5 “Milan Stamatović – Zdrava Srbija”. On je dodao da su odbornici na listi Zdrave Srbije “ostvareni i radni ljudi, koji su prepoznatljivi u Užicu i pre svega patriote i lokal-patriote koje znaju da sagledaju interese svoga grada”.

– Naši odbornici su ljudi koji žele da Užice bude prosperitetno mesto za život u kome će biti garantovana radna mesta, sigurnost, bezbednost i vidljiv napredak grada u daljem u razvoju – naveo je Bojović. Na pitanje koga vide kao potencijalne koalicione partnere posle izbora 2. juna s obzirom da na izbore izlaze samostalno on je rekao da je rano o tome govoriti, ali da će to biti “isključivo patriotske stranke”.

Na štandu Zdrave Srbije danas je sa Užičanima razgovarao i profesor Miloljub Albijanić, takođe poslanik ove stranke u Narodnoj skupštini.