Pocetna Kultura Ne propustite dobru zabavu na PP Festu u Prijepolju

Ne propustite dobru zabavu na PP Festu u Prijepolju

299
0
Podelite

PP Fest pod nazivom “Festival između reka i planina” po prvi put se održava u opštini Prijepolje do 07.jula. Festival organizuju Turistička organizacija Prijepolje u saradnji sa Planinarsko – skijaškim klubom „Kolovrat“ a uz pomoć Opštine Čajetina i Turističke organizacije „Zlatibor“.

Posetioce ove manifestacije očekuje bogat zabavno muzički program i brojne sportske aktivnosti. U muzičkom delu festivala nastupiće grupa Valentino, drugo veče organizovan je koncert Željka Vasića, dok će poslednjeg dana festivala posetioci uživati uz hitove Alena Islamovića, otkrio nam je za Radio Užice Petar Vasiljević, direktor Turističke organizacije Prijepolje.

Što se tiče sportsko-rekreativnih aktivnosti očekuje nas splavarenje rekom Lim tokom sva tri dana trajanja manifestacije, potom Međunarodni Kup u ribolovu na Potpećkom jezeru, Kup u paraglajdingu, Limski darovi – takmičenje u pripremanju najbolje riblje čorbe, kao i nesvakidašnji Izbor za najboljeg prijepoljskog zeta i snajku – dodaje Vasiljević.
Ono što bih posebno izdvojio je dvodnevno takmičenju u Basketu 3 na 3 u parku Narodnih heroja, na koji se do sada prijavio veliki broj poznatih ekipa ne samo iz naše zemlje, već i iz regiona. Tokom trajanja manifestacije posetioci će moći da obiđu i Sajam domaćih proizvoda i domaće radinosti, kao i program za najmlađe posetioce sa animatorima, maskotama i prikladnom dečijom muzikom, ističe Vasiljević.

Pozivamo sve zainteresovane da uživaju u jednoj novoj manifestaciji prepunoj različitih sadržaja koji će vas oduševiti I omogućiti vam da upoznate najbolje lice Prijepoljskog kraja – zaključuje Petar Vasiljević, direktor TO Prijepolje.