Pocetna Fudbal Odbojkašice pobedile Partizan, prva pobeda košarkaša, remi fudbalera

Odbojkašice pobedile Partizan, prva pobeda košarkaša, remi fudbalera

45
0
Podelite

Odbojkašice Jedinstva postigle su sjajan uspeh u drugom kolu Superlige Srbije, savladavši Partizan u uzbudljivom meču koji je odigran pred domaćom publikom posle sedam godina. Nakon pet setova, rezultat je bio 3:2 u korist Užičanki.

U prvom setu, Beograđanke su povele rezultatom 25:21, ali su domaće odbojkašice odgovorile osvajajući naredna dva seta sa 25:23 i 25:20. Partizan se nije predavao, te je u četvrtom setu zabeležio ubedljivu pobedu rezultatom 25:15. U odlučujućem, petom setu, ekipa Jedinstva je pokazala snagu i zasluženo slavila sa 15:8.

—————————————————————————————————-

Košarkaši Slobode zabeležili su prvu pobedu u novoj sezoni, savladavši zemunsku Mladost rezultatom 74:70 u 2. kolu Kpšarkaške lige Srbije.

Najzapaženiji u ekipi Slobode bili su Nikola Radovanović sa 14 poena i Milan Šuškavčević sa 12 poena. Na drugoj strani, Luka Gašić prednjačio je sa 18 poena, dok je Ziugas Slavinskas dodao 16.

—————————————————————————————————-

Fudbaleri Slobode odigrali su nerešeno 1:1 na stadionu u Užicu protiv ekipe Dubočice iz Leskovca. Jedini gol za Užičane postigao je Jovan Zogović u 22. minutu.

Posle odigranih 11 utakmica Sloboda se nalazi na 14. mestu sa 9 bodova.